Vanavond kennis gemaakt met Tonie en Ilse van de Blauwe Lotus, en natuurlijk met Dalmore.
Wat lieve mooie hond, we werden door haar op traditionele flatcoat wijze begroet.
Hopelijk wordt zij de moeder van onze Shiva!

Dalmore

Swallowsflight Lady-Shine “Dalmore”

Het was een gezellige kennismaking met deze fokkers. Over veel dingen gesproken, uiteraard over Dalmore en de pups maar ook over meer praktische zaken. Gedurende het gesprek getracht om Dalmore ff op de foto te zetten, zie hier het resultaat. Het viel niet mee want de aandacht die ze van ons kreeg was wel heeel gezellig, zo gezellig dat het een kop en schotel koste…. Dalmore is nu drie weken zwanger en er is nog niet veel te zien. De andere honden van Ilse en Tonie lijken al wel wat in de gaten te hebben en Dalmore zelf is meer hongerig en knuffelig.
Wij moeten het afwachten tot eind juli, dat worden nog lange weken.