MAX 2001-2015

Max was een mixed-breed van een Keeshond met een Basenji, en volgens de dierenarts was hij wel aardig gelukt.

Eén van de fijne eigenschappen die Max van de Basenij kant had mee gekregen, was het onvermogen om te blaffen, dit lukt hem pas na enkele geluidloze pogingen. Hij was al bijna een jaar oud toen hij voor het eerst blafte en hij schrok zich een hoedje! Max was een slimme, speelse en vooral lieve hond. Toen hij 5 jaar was werd er Fanconi syndroom vastgesteld, een afwijking in de nieren. De prognose was niet goed, hij zou op zijn hoogst nog 1 of 2 jaar te leven hebben. Naarmate de jaren verstreken hebben wij ons meerdere malen afgevraagd of die diagnose wel klopte, Max bereikte de super leeftijd van bijna 14 jaar!

Amber 1998-2010
Anoek 1998-2004

In 1998 kregen we twee teefjes uit het zelfde nest, we gingen kijken voor één en het staat me niet helemaal meer helder voor de geest hoe het kwam dat we er met twee naar huis gingen :-), ik weet dat er toien al plannen waren om met één van hen een nestje te nemen, soms loopt het leven langs een andere weg dan je zelf had uitgestippeld.

Het was best druk maar ook geweldig, twee totaal verschillende hondjes maar allebei super flatcoat’s
Amber bleek de meeste passie en aanleg voor het werk te hebben, veel van haar geleerd en vele leuke momenten mee gemaakt
Anoek was super snel maar minder goed te trainen, wel heel zorgzaam.