Tesla’s tweede nestje is geboren op 28-09-23

Moeder: Dutch D’votion Hip Jolly Joy “Tesla”

Vader : Kalexas Bentley Brooklands “Benti”

Foto’s van het nestje

Tesla heeft een eigen pagina op onze site, door op haar naam te klikken kunt u meer informatie over haar vinden. Door op de naam van vader te klikken, komt u op zijn website uit en kunt daar meer informatie over hem vinden.

Het fokplan is ingediend bij de rasverenigingen FRC en de WFRG en op alle punten goedgekeurd.
We verwachten alleen zwarte pups uit deze combinatie.

Motivatie fokplan / gekozen dekreu:

Ook bij ons tweede nestje met Tesla streven we naar gezonde, lieve hondjes met genoeg werkpassie en ‘will to please’ en natuurlijk ook een goed gebouwd lichaam en mooi uiterlijk. Uit het eerste nestje van Tesla hebben we kunnen zien wat er van haar overerft in haar pups. Dat wil niet zeggen dat dit bij dit nestje weer zo is maar ervaring leert dat dit vaak wel zo is, ook bij een andere combinatie.

We weten wat we vast willen houden en daarbij letten we o.a. op de rasstandaard. We zijn op zoek gegaan naar een stabiele reu die iets groter is, met mooi bone en sterke voeten. Benti heeft deze eigenschappen én hij werkt met veel plezier en passie voor de baas. Hij heeft op zijn nog jonge leeftijd al mooie resultaten behaald op show en op werkproeven. Een echte dual purpose flatcoat! Qua gezondheid is alles prima in orde en dat zie je ook aan hem. Een mooie fiere reu, trots, oplettend en ook zeker te vinden voor een knuffel. 
Tesla en Bently…. het moet zo zijn 😉