Voor de tweede keer loops!

Op 25 maart werd Shiva voor de tweede keer loops. We dachten al dat ‘het’ eraan zat te komen, overal kleine plasjes doen en lekker eigenwijs gedrag. In de loop van de eerste week voelde ze zich toch niet helemaal lekker, hangerig, snel vermoeid en het liefst de hele dag op je voeten liggen en van tijd tot tijd ff lekker diep zuchten zoals een Flatcoat dat kan. Ach, we vertroetelen haar maar…

 

 

 

 

 

Als alles normaal gaat verlopen zou ze eind oktober weer loops moeten worden en dan wordt het spannend!! Het is de bedoeling om haar dan te laten dekken! De afspraken voor de gezondheidsonderzoeken zijn gemaakt en we hebben contact met een potentiƫle dekreu eigenaar. Voor ons als baasjes houd het in dat we het komende half jaar ons terdege gaan voorbereiden op de komst van een nestje. Dat zal ergens in januari 2018 worden dan! De dekreu wordt in ieder geval een leverkleurige en omdat Shiva leverkleur drager is zal er een gemengd nestje geboren gaan worden.

Reuze spannend allemaal!!