Dat er een tweede Flatcoat bij zou komen stond als een paal boven water. Maar van welke kennel, wie heeft er ruimte op de wachtlijst? We zochten naar een pup met een goede ouderlijke afstamming op zowel uiterlijk als werkkwaliteiten. En zo kwam de kennel Dutch D’Votion uit Limburg weer op ons pad. We hadden al eens eerder kennis gemaakt met Michelle en waren er al eens op bezoek geweest. Het nestje wat aanstaande was, was van Keetje (Dutch D’Votion Cute Challenge) en Toff (Velvet Hunters Moonlight Serenade).
Op 20 april 2018 werden de pups geboren, vier teefjes en vier reutjes. Allemaal 2 om 2 leverkleur en zwart. Na de lange weken wachten mochten we op bezoek komen en de teefjes waren eigenlijk allemaal prachtig. We gingen de keuze af laten hangen van de puppytest. Uit de puppytest kwam teefje ‘zalm’ goed uit de bus. Een leverkleurig teefje (stiekem wel een wens qua kleur) en zo kwam het dat Dutch D’Votion Hip Jolly Joy in Den Helder kwam wonen. Wij gaan haar Tesla noemen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is show-collage-zalm-1024x682.jpg
Tesla