Vandaag reist Andre dan met Tesla naar België. We hadden afgesproken bij Fertivet, een kliniek die gespecialiseerd is in fokbegeleiding en de fertiliteit. Omdat bij onze dierenarts met een ander apparaat progesteron gemeten werd, doen we hier nog een laatste check met de immulite methode.
Na een enerverende reis met een aantal hindernissen waren we op tijd bij de dierenarts in België voor die laatste progesteron check. De waarde van 14,69 ng/ml gaf aan dat we het juiste moment te pakken hadden voor een dekking.
Een uurtje na de test waren we op de locatie waar het liefdesstel veilig en rustig de tijd voor elkaar kon nemen. Tijd was bij nader inzien misschien een groot begrip, want binnen no-time was het moment daar en stonden ze gekoppeld.

De volgende dag hebben we een tweede dekking gedaan en nu maar hopen dat moeder natuur haar best voor ons doet. Dan zal er rond 22 november een nestje zijn met leverkleurige puppy’s geboren worden. Rond de 30 dagen na ovulatie gaan we voor een dracht echo en dan zullen we weten of Tesla drachtig is!!

Stefaan en Nancy ( Flat Passion’s) hartelijk bedankt voor jullie begeleiding en gastvrijheid!!