18 september 2022
Nadat we afgelopen jaar zoveel leuke foto’s en berichtjes hadden gekregen van de pups van Tesla en Padi, wilden we ze graag nog een keer zien. Een locatie gekozen in Baarn, zodat het voor iedereen qua afstand acceptabel was. De baasjes van de pups waren ook enthousiast en op teefje roze (Marron) en reutje blauw (Kida) waren ze er allemaal. Natuurlijk waren Shiva en Buddy (de hond van onze dochter) er ook.
We waren op tijd bij restaurant de Wildenburg om iedereen op te vangen en ondanks dat het weer niet helemaal mee zat werd het al snel een drukke boel op de parkeerplaats. Een heerlijke wandeling gedaan door de bossen van Kasteel Groeneveld en de honden hebben zich helemaal uitgeleefd. Wat een leuk gezicht zoals ze elkaar weer begroeten en speelden met elkaar. Een kleine apporteer oefening gedaan en alle pups kregen een dummy met hun naam erop. (zelf gehaald uiteraard 😉 ). Afsluitend met elkaar geluncht bij De Wildenburg. Een hele fijne locatie waar de honden ook lekker mee naar binnen mochten. Al met al een super leuke dag ondanks de regen. Wij zijn erg blij met hoe de pups zich ontwikkelen.