Zoals al in een eerdere post gezegd…..het gaat altijd anders!
Op dag 10 van de loopsheid de eerste keer progesteron laten prikken en daaruit bleek dat ze al op een waarde zat die aangaf dat de ovulatie zeer aanstaande was. De vorige keer was ze dat pas op dag 14! Afijn, het was zo en dus eerder naar België afgereisd. Gelukkig viel alles ook net goed in de planning bij Stefaan en Nancy en zij kwamen dezelfde avond nog met Benti naar ‘de caravan’. Dat we de juiste beslissing hadden genomen bleek wel. De twee lovers lieten er geen gras over groeien en binnen 20 seconden was de paring daar! Een succesvolle koppeling volgde. De dag erna nog een tweede dekking en die verliep minstens net zo vlot als de eerste. Voor de zekerheid op de derde dag nog progesteron laten prikken in België en de waarde was supermooi doorgestegen. Nu spannende weken wachten tot de dracht echo!!