2 juli, Nederland-Roemenië op tv. Aangezien wij niet helemaal fan van de voetbal zijn én het een heerlijke avond was, besloten we naar het Jutterstrand te gaan. Voor Prada de eerste keer! Zij is inmiddels gespierd genoeg zodat de korte gang door het mulle zand geen probleem meer is.
Bovenaan de duinen wisten we het drietal nog op de foto te zetten. Prada keek haar oogjes uit en stond in de startblokken om naar beneden te gaan. Dan zou je denken, rollend bewegend water, zoute lucht, daar moet je ff over nadenken maar niets van dat…. ze ging in één run het water in en zwemmen maar!
Tesla en Shiva volgden uiteraard en met z’n allen een heerlijk kwartiertje in het water gespeeld. Het zoute water is een weldaad voor de huid en vacht van de honden. Echter is het wel fijn als ze na het strandbezoek even kunnen uitzwemmen in zoet water. Toen ze eenmaal weer droog waren, waren de vachten heerlijk zacht en schoon.