Zondag 8 september was de jaarlijkse SJP in Anna Paulowna, voor ons een thuis wedstrijd dus hadden we Tesla maar ook Prada ingeschreven voor deze proef.

Tesla deed het goed op bijna alle C en B onderdelen maar de markeerproef lukte deze keer niet (blijft een loterij), waardoor we ook niet verder mochten met de A onderdelen.

Prade hadden we ingeschreven voor de C en dit deed ze best heel goed. Eerst aangelijnd en los volgen gevolgd door het uitsturen en terug fluiten. Een 9 en een 10,  cijfers waar je de dag mee wil beginnen en ik was dan ook erg tevreden toen ik het veld afliep.
Vervolgens houden van de plaats en het kort apport. Ook hier erg blij met het resultaat, mede omdat ik me achter een scherm moest verstoppen en dit hadden we nog niet eerder zo gedaan. Een 10 en een 9 kregen we mee van de keurmeester, top!
Als laatste het apport uit water. Prada vond het allemaal best spannend en sprong helaas in op het apport en daarmee waren de eerste punten al weg. Omdat ze er in het water een klein feestje van maakte en, pas na de helper bezocht te hebben, het apport bij mij voor de voeten bracht werd deze proef als onvoldoende beoordeeld. Jammer maar het koppie van Prada was duidelijk vol. 

Een mooie score van 9-10-10-9-0 geeft hoop voor volgend jaar. We trainen lekker door!!