kerst tussen de narcissen Shiva’s eerste kerst was wel een heel bijzondere. Eerst moest ze al poseren met een kerstmuts op haar koppie, wat ze overigens vol overgave deed! Nou ja, de voorgeschotelde bak vlees hielp wel een beetje mee met stil zitten 😉

Maar het meest opmerkelijke was wel het zachte weer. Het was de warmste kerst sinds de temperaturen worden bij gehouden. Gemiddeld 10 tot 14 graden! En zo kwam het dat het gras nog steeds groeide, de eendjes alweer paargedrag vertoonden en de eerste narcissen in boei staan.
Shiva had een flink pak sneeuw ook wel leuk gevonden!!

 

Op derde kerstdag was het weer hoog tijd voor wat actie.
We zijn vandaag bij broer Jack in Petten op bezoek geweest. De begroeting was geweldig leuk, de herkenning is er nog steeds. De eerste paar minuten werden besteed aan het bepalen van de rangen en standen waarbij Jack de overhand had. Logisch natuurlijk want we waren in ‘Jack’s place’. Maar al snel ging het duo los, mandje pik rondom de kerstboom en na een spelletje van wie is de bal en de kauwkluif te hebben gespeeld, vertrokken we met z’n allen naar het bos voor een lekkere wandeling.
Terwijl Shiva en Jack zich kostelijk vermaakten hebben we gezellig met Judith, Jody en hun kids over onze hondjes gepraat en we zijn allemaal super trots op onze zwarte monstertjes.