Shiva en haar baasjes wensen iedereen een geweldig 2016 toe!!

WP_20151205_002

 

 

 

 

Het was een enerverende oudejaarsavond. Van alle knallen die de hele middag al om de flapoortjes vlogen had Shiva eigenlijk helemaal geen last. Een aantal keren expres naar buiten gegaan om een beetje te wennen aan de knallen die soms best heel hard waren maar ze gaf geen krimp. De achter gebleven vuurwerkrommel op de stoep was veel interessanter.

De avond hebben we doorgebracht bij vrienden. Samen met hun twee oudere labradors Bas en Buck en een kleine Chihuahua mix Dobby heeft Shiva zich kostelijk vermaakt. Mooi om te zien hoe respectvol ze omging met de 14 jaar oude Bas. Met Dobby heerlijk gespeeld, gerend en gestoeid en Buck vond het allemaal wel best.. 😉
Om 24.00 uur samen met de baas naar buiten om van het vuurwerk te genieten. De knallen waren veel en hard en op een aantal momenten vond ze het best spannend.  Al met al heeft ze de jaarwisseling met glans doorstaan. Trots op onze dappere dodo!!