De pups zijn alweer 9 maanden oud en daarom hadden we op 24 april 2016 een reünie van het filmsterren nest.

Groepsfoto 1a
7 van de 9 broers en zussen waren aanwezig op de puberparty. Charlot en Pip waren afwezig en ook was mama Dalmore er niet omdat de fokker net een nieuw nestje had. Maar Bent, Jack, PiP, Puk, Bono en Niza waren van de partij. Heel leuk om te zen hoe ze allemaal gegroeid zijn.
We hadden afgesproken op landgoed Groeneveld bij Baarn, een heerlijk groen park waar de honden overal los mochten lopen.

puberparty 08aDe weersvoorspellingen waren niet zo goed maar we werden getrakteerd op een heerlijk zonnetje! We verzamelden op de grote parkeerplaats en daar vandaan hebben we eerst een stuk gelopen op het landgoed. De kennismaking onderling ging trouwens geweldig, geen grom of blaf gehoord.
Het ging niet zo snel want de honden vlogen links en rechts om ons heen en iedereen stond regelmatig stil om er naar te kijken. Het was een heerlijk gezicht.

puberparty 38aAl snel kwam het eerste water in het zicht en enkele honden kozen het ruime sop en zwommen heerlijk in de vijvers.
Shiva keek toe vanaf de kant, ze weet namelijk nog niet dat ze kan zwemmen…;-)
Gelukkig waren er nog een paar nestgenoten die daar ook last van hadden. Maar ze hebben zich evengoed geen seconde verveeld. Rennen, vliegen en stoeien met elkaar. Een feest om naar te kijken en alles in goede harmonie met elkaar.
Na ongeveer anderhalf uur was het tijd om wat te gaan eten en uit te rusten bij een pannenkoekboerderij die naast het landgoed ligt.
20 personen en 7 honden mee naar binnen, en dat ging hartstikke goed, allemaal hebben ze zich keurig gedragen!! (ze hadden dan ook al 1,5 uur in de benen).

Jack en Shiva 2a
Na de lunch gingen enkele honden richting huis en zijn wij met Jack, Puk en hun baasjes nog een rondje door gelopen over het prachtige landgoed.
Nog even geprobeerd om Shiva aan het zwemmen te krijgen maar zelfs de charmes van Jack waren niet genoeg.

 

 

 

 

shiva Jack en Puk2a
Natuurlijk moest er nog wel even geposeerd worden bij de grote vijver van Kasteel Groeneveld.

 

Het was een enorm leuke dag die wel weer een vervolg gaat krijgen. Dan hopen we dat alle broers en zusjes én mama Dalmore er zijn.