We hebben het plan om Tesla dit najaar te laten dekken. Zij is dan 3 1/2 jaar oud. Een geschikte reu vinden is best nog een hele speurtocht. Zoeken in allerlei databanken naar voorouders, gezondheid en mogelijke conflicten met de combinatie. Met hulp van bevriende fokkers kwamen we tot Meister JP Diamond Passion Cut, roepnaam Padi.
Op 15 juli zijn we naar België gereden en hebben Stefaan en Nancy van de kennel Flat Passion’s ontmoet. Het werd een superleuke ontmoeting! We zijn naar een park gereden en aldaar samen met Padi gewandeld en een paar oefeningen gedaan in het hoge gras en de mais. Ging prima! Padi is een mooie reu, heeft een heel scala aan show- en werkresultaten. Hij is mooi van formaat, rustig, stabiel en aanhankelijk én een goede werker. Precies wat we zochten voor Tesla.
De keuze is gemaakt en Padi wordt de vader van Tesla’s eerste nestje. We hopen dat we eind 2021 puppy’s mogen verwelkomen van dit leuke stelletje!
Heeft u interesse voor een pup uit deze combinatie? Kijk dan op de pagina puppy’s/nesten en vul het formulier in!