Voor het tweede jaar op rij hebben we gedurende de zomer met Tesla bij Jachthondenopleiding Heuvelrug getraind.
Piet Schaafsma en helper Ivo hebben ons dit jaar de beginselen van de OWT (Orweja Working Test) bijgebracht. Leuke en leerzame trainingen op gevarieerde terreinen. Met 6 honden / voorjagers en een trainer met helper is het fijn trainen. Oefeningen op niveau, gevarieerd en met leerzame feedback. We moesten er wel een paar kilometer voor rijden iedere week maar dit was zeker de moeite waard.

Helaas hebben we op de wedstrijden nog wat tegenslag.  Het coronajaar breekt op wat betreft wedstrijdervaring voor hond en voorjager maar dat gaat helemaal goed komen. Op de trainingen laat Tesla supermooi werk zien! We hebben er nog een paar wedstrijden op de agenda staan waar we met alle vertrouwen aan mee gaan doen.

Volgende week hebben we alweer de laatste les maar we gaan ons zeker weer inschrijven voor volgend jaar.