De pups van Tesla en Padi zijn inmiddels vier weken oud en allemaal ruim de twee kilo aan gewicht gepasseerd. Helaas heeft Tesla een borstontsteking opgelopen en is daar flink ziek van geweest. Met de nodige TLC en antibiotica is ze er inmiddels weer bijna bovenop. Daardoor liep de melkproductie dusdanig terug dat we de pups moesten bijvoederen met de fles. Met twee weken en vier weken oud zijn de pups ontwormd en met een lekkere warme fles melk erachteraan maakte het makkelijker om de ontworming in te nemen.
Vanaf nu krijgen de pups langzamerhand vaste voeding. Eerst geprobeerd met startermousse maar dat vonden ze geen succes. Vreemde plakkerige substantie die ze niet lekker vonden. De maaltijd de volgende dag was puppy KVV en dat behoefde geen enkele aanmoediging. Het schoteltje was in een mum van tijd leeg. Vanaf nu krijgen ze de KVV uit een eigen bakje en de hoeveelheid en het aantal voedingen breidden we langzaam uit.
Het is een feestje om te zien hoe ze smullen van het vlees en daarna tevreden in slaap vallen.