Het nieuwe jaar is enerverend begonnen voor de pups. Voor het eerst naar buiten geweest, vuurwerk en knallers (waar we overigens helemaal geen last van hadden), het luchtalarm (1e van de maand), voor het eerst mee in de auto en naar de dierenarts voor de titerbepaling.
Het zangconcert in de auto viel reuze mee. Eer dat we bij de dierenarts waren lagen er zelfs alweer een paar te slapen in de kennels in de auto :-). Eén voor één naar binnen om nagekeken te worden en een beetje bloed af te laten nemen voor de titerbepaling. De dierenarts was erg te spreken over de pups. Mooi homogeen nestje, zagen er prachtig uit, mooi op gewicht, mooie oogjes, oortjes en schaargebitjes. Complimenten alom en daar wordt je als fokker blij van. Het bloed afnemen ging soepel en over twee dagen weten we de uitslag. Aan de hand daarvan wordt er geënt of niet als de waardes nog hoog genoeg zijn. Dan moet er over drie weken weer getiterd worden.
Inmiddels zijn ze goed gewend aan hun vlees maaltijden en produceren de dames en heren mooie keutels. Tesla zorgt af en toe nog voor een toetje warme melk.